Συνουσία Ονειροκρίτης

Αναζήτησε το όνειρό σου

Το να ονειρεύεσαι για σεξ σημαίνει την ενσωμάτωση και τη συγχώνευση αντιθετικών πτυχών του εαυτού σου. Αντιπροσωπεύει ψυχολογική ολοκλήρωση. Πρέπει να είστε πιο δεκτικοί και να ενσωματώσετε πτυχές του συντρόφου του σεξ των ονείρων σας στον χαρακτήρα σας. Σκεφτείτε τη φύση του έρωτα. Ήταν παθιασμένο; Ήταν αργό; Ήταν άγριο; Η σεξουαλική πράξη παραλληλίζει πτυχές του εαυτού σας που θέλετε να εκφράσετε. Μια πιο άμεση ερμηνεία του ονείρου, μπορεί να είναι ο τρόπος της λίμπιντο σας να σας πει ότι έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έχετε κάνει σεξ. Μπορεί να υποδηλώνει καταπιεσμένες σεξουαλικές επιθυμίες και τις ανάγκες σας για σωματική και συναισθηματική αγάπη. Αν ψάχνετε για ένα μέρος για να κάνετε σεξ, τότε το όνειρο μπορεί να είναι ανάλογο με την αναζήτησή σας για οικειότητα και εγγύτητα. Θέλετε να αναθερμάνετε κάποια σχέση. Αν ονειρευτείτε ότι κάνετε σεξ σε δημόσιο χώρο, τότε το όνειρο υπονοεί ότι οι άλλοι μιλούν για την ιδιωτική σας σχέση. Το να βλέπεις άλλους να κάνουν σεξ στο όνειρό σου σημαίνει τις δικές σου επιθυμίες να είσαι πιο περιπετειώδης στη σεξουαλική σου ζωή. Εάν δείτε τους γονείς σας να κάνουν σεξ στο όνειρό σας, σημαίνει ότι βλέπετε παρόμοιες πτυχές μεταξύ της σχέσης τους και της τρέχουσας σχέσης σας. Οι περισσότεροι ανατριχιάζουν στη σκέψη ότι οι γονείς σας κάνουν σεξ, έτσι αυτή η ονειρική εικόνα προσπαθεί πραγματικά να τραβήξει την προσοχή σας. Σκεφτείτε τη σχέση της πραγματικής ζωής των γονιών σας μαζί και τι μπορείτε να μάθετε από αυτήν.

 

Author Profile

George Margas
George MargasGeorge Margas
Καλώς ήρθατε στο "Oneirokritis-Oneira.gr", τον χώρο όπου τα όνειρα γίνονται παράθυρο σε έναν εναλλακτικό κόσμο γεμάτο σημασίες και δυνάμεις. Είμαι ο Γιώργος Μάργας, και από τη νεότητά μου, ενθουσιάστηκα από τη μαγεία των ονείρων. Η περιέργειά μου για την ερμηνεία τους με οδήγησε σε ένα ταξίδι εξερεύνησης που αποτυπώνεται σε αυτό τον ιστότοπο.

Μεταξύ των πολλών πραγματικών και ονειρικών πτυχών της ζωής, ανέπτυξα μια βαθιά αντίληψη για τον κόσμο των ονείρων. Οι σημασίες πίσω από κάθε όνειρο αποτελούν το αντικείμενο της μελέτης μου, ενώ η προσωπική μου έρευνα εμπνεύστηκε από τον φιλόσοφο του υποσυνείδητου, Καρλ Γιούνγκ.

Σε αυτόν τον ιστότοπο, προσφέρω την εμπειρία μου και την κατανόησή μου για την ερμηνεία των ονείρων. Εκτός από την ανάλυση των συμβόλων και των ενεργειών που εμφανίζονται στα όνειρά σας, εξετάζω πώς μπορεί το όνειρο να αναδείξει κρυμμένες αλήθειες και να οδηγήσει σε πραγματικές αλλαγές στη ζωή σας.

Στηριγμένος σε πολυετή έρευνα και εκπαίδευση σε θέματα ψυχολογίας και ονειρολογίας, σας προσκαλώ να μοιραστείτε τα όνειρά σας και να ανακαλύψετε τον πλούτο των σημασιών που κρύβονται στον κόσμο του ύπνου. Εδώ, τα όνειρα δεν είναι απλά φαινόμενα της νύχτας. Είναι πύλες που οδηγούν σε νέες προοπτικές και στη συνειδητή ανάληψη της ζωής. Επιτρέψτε μου να σας βοηθήσω να αποκωδικοποιήσετε το μηνυματικό τους περιεχόμενο και να ανοίξετε τις πύλες προς έναν πιο συνειδητό και ενδιαφέροντα κόσμο.

Σχολιάστε